dijous, 8 de maig de 2014

EL CONTE DE SANT JORDI "UNS BONS PIRATES"

AQUÍ TENIU EL PROCÉS D'EL.LABORACIÓ DEL NOSTRE CONTE DE SANT JORDI. HEM TINGUT MOLTA FEINA PERÒ ENS HA QUEDAT... FANTÀSTIC !!!.

 

CONTE SANT JORDI – P4
“Uns bons pirates”

Hi havia una vegada un vaixell pirata amb un capità anomenat Forçut, era un home molt alt i super fort i una capitana anomenada Martina, el capità sempre portava a la seva espatlla un lloro que es deia Guacamaio.
Eren uns pirates que no els hi agradaven les armes, no tenien canons,espases,dagues,fusells,etc..
Per atacar a altres vaixells i robar-lis els tresors, en Guacamaio s’encarregava de despistar els tripulants de la nau que anaven a assaltar, i començava a volar per sobre dels seus caps i a molestar-los.
Mentrestant el capità, que era un home molt alt i fort, saltava al vaixell contrari i botant molt fort, feia molts forats al vaixell i mentrestant la capitana Martina,que era molt ràpida, robava tots els tresors: joies,monedes,copes,collarets,anells,etc…
I després, repartien tot el botí i el menjar entre els seus amics de les illes, que eren pobres.
Però un dia, un capità molt dolent va agafar a en forçut amb una xarxa i al va posar a la presó del vaixell.
Tota la tripulació d’en forçut estaven molt tristos i…….
En Guacamaio  va  tenir una idea.
Va anar al vaixell on estava en forçut i es va colar per la reixa i amb el seu bec, va trencar la xarxa i en forçut es va escapar.
Va començar a donar cops, a saltar i a fer forats al vaixell, i es va escapar amb el seu lloro.
En arribar al seu vaixell, tots els tripulants el van rebre amb alegria i van celebrar una gran festa al vaixell.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada